Новости од индустријата

Кои се вентилите од не'рѓосувачки челик.

2021-06-21
Вентилите од не'рѓосувачки челик главно вклучуваат: 301, 304, 316, 304L, 316L или според меѓународните стандарди: CF8, CF3, CF8M, CF3M. Квалитетот на материјалите е сукцесивно подобрен.

Производи од вентил од не'рѓосувачки челик главно вклучуваат: вентил од не'рѓосувачки челик, топчести вентил од не'рѓосувачки челик, вентил на топка од не'рѓосувачки челик, вентил од не'рѓосувачки челик, пеперутка , стапица од не'рѓосувачки челик, игла вентил од не'рѓосувачки челик, пламен од не'рѓосувачки челик, нерѓосувачки челичен пневматски вентил, санитарен вентил од не'рѓосувачки челик, регулационен вентил од не'рѓосувачки челик, електромагнетниот електромагнетниот вентил и така натаму.

Вентилите од не'рѓосувачки челик користат индустрии: индустрија за храна бисквити, индустрија за инстантни тестенини и оризови тестенини, разновидна опрема за брзо замрзнување на линијата за дехидрирање храна, индустрија за производи од стакло.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept